Swepress

Information

Kundcenter

Välkommen till vårt kundcenter!

På den här webbplatsen kan du administrera din prenumeration, ta del av våra e-tidningar eller hitta mer information och support.

Papperstidning

Välj mellan två editioner Vimmerby Tidning och Kinda Posten.

Tidningen innehåller nyheter av alla de slag. Mediagruppen har en heltäckande bevakning i norra Kalmar län, de östra delarna av Jönköpings län, samt Linköpings- och Norrköpingsregionen och de södra delarna av Östergötland. Vi har lokalredaktioner i alla större orter för att sex dagar i veckan kunna bevaka det lokala – när det gäller allmänna nyheter eller sportnyheter, när det gäller små nyheter som stora. Dessutom har vi varje dag massor av extratjänster, som krönikor, fastighetsaffärer, korsord, serier, familjenyheter, börs- fond och ekonominyheter med mera, med mera.

En viktig del av tidningen är dessutom alla annonser, som hjälper dig att se alla kungörelser från myndigheter och privatpersoner, samt olika erbjudanden från företag och butiker/handel.

Mediegruppen ger utöver dagstidningarna ut ett stort antal regelbundna specialtidningar med  intressanta teman.

e-tidning

Via e-tidningen får du tillgång till din lokaltidning i Småland och Östergötland när och var du vill. Nu finns tidningen tillgänglig i din smarta mobil, surfplatta och dator.

Klockan 02.00 finns din dagstidning med tillhörande bilagor redo att läsas. I e-tidningen hittar du samma exklusiva lokalnyheter, in- och utrikesnyheter, sport, debatt och familjesidor som du är van vid från din papperstidning. Självklart hittar du även våra annonsörers förmånliga erbjudanden. I den digitala versionen av tidningen ingår alla tre editionerna av papperstidningen. Du får alltså ytterligare innehåll utan extra kostnad.

I e-tidningen kompletterar vi med ytterligare innehåll så att du får en bättre och enklare läsupplevelse utöver det vanliga med funktioner som:

 • Tidningsläsning lika bra som papper
 • Zoomfunktion för en närmare titt
 • Anpassat läsläge med valfri teckenstorlek
 • Lokalt arkiv med nedladdade tidningar
 • Enkel navigering med swipe-rörelser
 • Klickbara annonser för snabb åtkomst till annonsörens hemsida
 • Push notiser vid stora händelser
 • Dela tidningens innehåll till dina vänner via social media-delning
 • Tidigare publicering av tidningen
 • Hitta det du letar efter i tidningens sökfunktion

Välj mellan ett klassiskt tidningsläge där du bläddrar och zoomar in på sidorna eller använd det unika läsläget för att uppleva ett nytt sätt att läsa tidningen. Klicka på en artikel så anpassar läsläget automatiskt texter och bilder så att det blir läsvänligt.

E-tidningen finns tillgänglig som app till iOS och Android samt på alla datorer med internetåtkomst. I vår e-tidning få du en läsupplevelse utöver det vanliga!

Plus

Få hela storyn direkt på vår webbplats.
Logga in och läs allt Plus-material på vår webbplats www.vimmerbytidning.se

Kundklubb

Ta del av exklusiva erbjudanden från våra samarbetspartners.

De aktuella erbjudandena hittar du i menyn efter du loggat in i kundcentret.

Taltidning

Vi erbjuder den speciella taltidningen till de personer som av olika anledningar har något läshinder.

När vi har behandlat din beställning kommer en kontaktperson från Myndigheten för Tillgängliga Medier ta kontakt med dig för att personligen se till att du får tillgång till taltidningen på det sätt som passar din situation bäst. De tillhandahåller också handledning i hur taltidningen fungerar.

Betalningsmetoder

För närvarande kan du välja:

 • Autogiro - Betala enkelt via autogiro. Efter beställning skickar vi en blankett till dig som du fyller i och skickar tillbaka. Betalningen sköter sig sedan av sig självt!
 • PDF-faktura - Slipp kostnaden för avin! Vi skickar istället fakturan som en PDF till din e-postadress.
 • Pappersfaktura - Vi skickar fakturan till din postadress. Pappersfaktura kostar 29:-.
 • Kort-/direktbetalning - Betala direkt med ditt bank- eller kreditkort eller via direktbetalning med din internetbank.