Swepress

Startsida

Välkommen till vårt nya kundcenter!

På den här webbplatsen kan du administrera din prenumeration, ta del av våra e-tidningar eller hitta mer information och support.

Aktivera ditt konto

Är du redan prenumerant? Så här gör du för att aktivera ditt konto!

Efterfråga tillfälliga kontouppgifter från prenumerationsavdelningen via telefon, post eller e-post. Detta gör du enklast genom att klicka på knappen nedan! På grund av säkerhetsskäl skickas sedan de tillfälliga kontouppgifterna via post till den adress du har registrerad hos oss. Dessa tillfälliga kontouppgifter använder du sedan för att aktivera ditt konto. I utskicket finns mer detaljerade instruktioner.

Efterfråga kontouppgifter

Har du mottagit ditt brev med tillfälliga kontouppgifter? Klicka på knappen nedan för att logga in och aktivera ditt konto!

Aktivera ditt konto

Beställ prenumeration

Detta är en komplett möjlighet för dig som verkligen vill veta. För dig som är intresserad av vad som händer i samhället; stort som smått, glatt som tråkigt, allmänt som sport.

Eller för dig som via alla våra annonser vill se vilka erbjudande företag och butiker har, eller kanske se vad det är på TV, läsa om aktier, ekonomi och fonder, krönikor, eller läsa familjesidan, serier och korsord, se vem som gifter sig, glädjas på bilder på alla små nya bebisar.

Ja, listan kan göras lång på varför lokaltidningen är nödvändig för att hålla sig a´jour. En nyhet är att du som prenumererar från och med nu kan läsa en e-tidning via internet, när du vill och var du vill. Du kan välja att läsa tidningen på din smartphone, på din surfplatta eller på din dator.

E-tidningen ger dig din favoritmorgontidning, fast i digital version. Bra för många, perfekt för alla på resande fot.

Beställ prenumeration